Nybygde middelhavsvillaer i Benijófar

Moderne og stilfulle villaer i Benijófar
Disse fantastiske, moderne villaene ligger i utkanten av den sjarmerende byen Benijófar, og tilbyr den perfekte blandingen av moderne design og tradisjonell spansk livsstil. Benijófar ligger i hjertet av Costa Blanca, bare 30 minutter med bil fra Alicante by og den internasjonale flyplassen. Området ligger også 8 km fra gylne sandstrender og 10 minutter fra to golfbaner av topp kvalitet.

Romslige villaer med private bassenger
Hver villa ligger på en stor tomt på over 400 m², og har et privat basseng (7x3,5 m) og 3 soverom med 2 bad, alle i én etasje. Som ekstrautstyr kan du velge mellom solarium og bod. Villaene er bygget etter de høyeste standarder, med topp kvalitet som Schüco-vinduer, motoriserte skodder, solcellepaneler og et automatisk vanningssystem for hagen.

Tradisjonell spansk by med moderne fasiliteter
Benijófar er en tradisjonell spansk by som er kjent for sine livlige fiestas, ukentlige gatemarkeder og pittoreske torg. Den grenser til Ciudad Quesada, som ligger bare to minutter unna med bil, og tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert restauranter, barer, butikker, liveunderholdning, et badeland om sommeren og en country club.

Denne ideelle beliggenheten er en perfekt helårsbolig hvor du kan nyte solen, havet og ditt eget private basseng i fredelige, tradisjonelle omgivelser.

Generell
  • 3 Soverom
  • 2 Bad

Areal
  • Tomt: 414 m2
  • Bygget: 120 m2

Status
  • Ny

Utstyr
  • Basseng

478.732 €

  • m2 bygget: 3.989 €
  • m2 tomt: 1.156 €

  Boliglån

Min: 0 €
Max: 478.732 €
år
Min: 5 år
Max: 30 år
        
 

MÅNEDLIG AVGIFT

---

Totalt beløp
Eiendom + utgifter - inngang

---


Se fordeling

Resultatene er veiledende og ikke bindende og beregnes på grunnlag av de oppgitte dataene.

CALIFICACIÓN ENERGÉTICA

Consumo energía
kW h / m2 año
Emisiones CO2
kg CO2 / m2 año
A
B
C
D
E
F
G
UNDER BEHANDLING UNDER BEHANDLING

Benijófar (Alicante)


   Ringe

Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker våre egne og tredjeparts informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen på nettstedet vårt og for analytiske formål. Noen er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal, mens andre kan du konfigurere eller avvise. Du kan se mer informasjon på Retningslinjer for informasjonskapsler